【苏格设计】国防科技大学食堂设计方案

参考造价:150万元| 空间:餐饮空间| 面积:900平米| 浏览数:446
案例简介 Case description
“两点是线,三线是面,点.线.面可以构成三维空间,生活方式又何尝不是一种点.线.面的体现。”

\"Two points are lines, three lines are planes, dots. Lines. Planes can form a three-dimensional space.
本案子是一所大学食堂餐厅,总面积900㎡。项目位于中国.南京。
对于食堂就餐环境而言,设计语言相对明确。

This case is a university canteen with a total area of 900 square meters. The project is located in nanjing, China.
For the dining environment of the canteen, the design language is relatively clear.
【苏格设计】国防科技大学食堂设计方案
入口·The entrance
入口门厅中轴对称,方形的天花造型与发光软膜叠加起伏,错落有序。

The entrance hall is axisymmetric, the square ceiling shape and the luminescent soft film superposition undulate, strewn at random and orderly.
【苏格设计】国防科技大学食堂设计方案
入口·The entrance
以方形线条的元素,穿插于顶面,深浅交错,层序分明。

With square lines of elements, interspersed in the top surface, depth crisscross, clear sequence.
【苏格设计】国防科技大学食堂设计方案
深浅相间的地面与顶面天花相辅相成。

The light and dark ground and ceiling complement each other.
【苏格设计】国防科技大学食堂设计方案
细微见著,垂直交错,纵与横,线与面,终成了三维空间。

Small see, perpendicular crisscross, vertical and horizontal, line and face, finally become a three-dimensional space.
【苏格设计】国防科技大学食堂设计方案
石材的华丽与木质的亲和,泾渭分明却又相得益彰。

The luxuriant of stone material and woodiness are friendly, completely distinct however each other brings out the best in each other.
【苏格设计】国防科技大学食堂设计方案
细节·Details
原本突兀的柱体,运用木饰内嵌垂直灯光线条,使整体空间的视觉感纵向拉伸。

Originally abrupt column body, use wood to act the role of built-in perpendicular lamplight line, make the visual sense of integral space lengthways stretch.
【苏格设计】国防科技大学食堂设计方案
结束·End

TA的其他作品

【苏格设计】视客网络科技办公室设计方案
【苏格设计】视客网络科技办公室设计方案
【苏格设计】craftsman 101%
【苏格设计】craftsman 101%
【苏格设计】上下求索教育集团
【苏格设计】上下求索教育集团
【苏格设计出品】弈招围棋南京旗舰店之柴豆
【苏格设计出品】弈招围棋南京旗舰店之柴豆

苏格设计 认证设计机构

江苏南京

  • 31
  • 7
  • 6
150-300/ ㎡
找TA设计

找设计师?一个电话搞定!

所有评论 (0)

手机设计本

随时提问题,随意赏美图

设计本官方微信

扫描二维码,即刻与本本亲密互 动,还有更多美图等你来看!

关注我们

免责声明:本网站部分内容由用户自行上传,如权利人发现存在误传其作品情形,请及时与本站联系。

©2012shejiben.com,All Rights Reserved.(粤ICP证:B2-20120566号 | 粤ICP备08125558号)