他们的家宛若云上生活

参考造价:200万元| 风格:现代简约| 空间:别墅豪宅| 面积:400平米| 浏览数:2059
案例简介 Case description
将家营造成一个时刻洋溢着愉悦光彩,
并流动着精神养分的场所,
成为与空间和业主的共同愿景。

Make the home a moment full of joy,
And flowing with spiritual nourishment,
Become the common vision of them.
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
「容」与「舍」在玄关相遇,以自由与感性表达对实用功能与美的诠释。关怀人居体验的设计藏在每一个小细节中,比如大的圆形穿衣镜与长凳,满足家人一同穿戴的需要;增加了透气循环的小圆孔洞鞋柜;和指引划分空间的光源。

"Rong" and "She" meet in the porch, expressing the interpretation of practical function and beauty with freedom and sensibility. The design of caring for the living experience is hidden in every small detail, such as the large circular mirror and bench, to meet the needs of the family to wear together; Small round hole shoe cabinet with air permeability and cir-culation; And the light that guides the division of the space.
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
整体空间行走在白色与木色之中,柔和的色彩辅以咖色勾勒,舒适感呼之欲出。墙角、楼梯、家具,只见轻盈简单的线条成为适合室内设计的形状,与生活嬉戏。

The whole space walks in white and wood color, and the soft color is illustrated with coffee color, which brings out a com-fortable feeling. Corner, stair, furniture, see lightsome and simple line becomes the shape that suits interior design, play with the life.
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
低矮饱满风格的沙发给人以完美的亲密拥抱,眼前的院落景色成为最生动的电视布景,四季流转,光影掠入,观照着生活和成长的交互。上下楼的阶梯入口经过改变,原本被浪费的空间得到舒展,新的结构为空间的动线布局、功能分区带来了更大的自由度与可塑性。

The low and full style sofa gives people a perfect intimate embrace, and the co-urtard scenery in front of them becomes the most vivid TV set. With the circulation of the four seasons, the light and shadow sweep in, observing the interaction of life and growth. The staircase entrance is changed, and the original wasted space is extended. The new structure brings gr-eater freedom and plasticity for the layout of the dynamic line and the functional partition of the space.
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
餐厨区域依然是蔓延的弧形线条,相比客厅中起到的开阔作用,这个空间更体现着凝聚力的美感,并由象征团圆美好的圆形素材点缀,一家人用餐时的幸福氛围更浓了。
Eat hitch area still is the arc line that spreads, compare the open effect that rises in the sitting room, this space reflects the aesthetic feeling of cohesive force more, adorn by the circular material of symbolic reunion and good, the happy atmosphere when one family has dinner is thicker.
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
与空间打破以往过厅的单一功能,拆分并重新划定空间比例,打造扇形休息区,作为一家人重要的情感交点。壁炉与饮水区以一凸一凹的U字造型,为宁静的空间带来灵动的乐趣,伴随着从木孔窗透入的第一缕晨光,新的一天从沉浸思维和绽放灵感开始。

YU Space Design Lab breaks the one fold function of the lobby before, split and re-delimit spatial scale, make fan rest area, as the emotional intersection of one family. The fireplace and drinking area are shaped with a convex and concave U character, bringing clever fun to the quiet space. With the first ray of morning light through the wooden hole window, the new day starts from the immersion of thinking and the blooming of in-spiration.
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
弧线元素像一阵温暖的风,贯穿每一个空间。
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
卧室的弧线元素运用在了床头背景板,灵感来源于海边沙滩的遮阳伞,心一下子放轻松,很好的营造了一种度假休闲的气氛。
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
这是一个风格独特而温馨的「现代艺术生活」版本,通过探索建筑空间的可能性,重新挖掘生活与居住的意义。为了满足家庭成员对空间的需要,与空间对二楼进行了大的改造,以三个独立卫浴的卧室,制造美好的体验感与私密性。

This is a unique and warm version of "Modern Art Life", which rediscovers the meaning of living and living by exploring the possibilities of architectural space. In order to meet the needs of family members to the space, YU Space Design Lab made a big transformation to the second floor, with three bedrooms with independent ba-throom, creating a good sense of ex-perience and privacy.
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
主卧浴室化身休息区与衣帽间的「屏风」,与灯光一起承载着自然与室内的情感互动,艺术的香气酿造着家的情绪,一切更加平静柔和。

Advocate bedroom bathroom incarnation rest area and cloakroom "screen", bearing the weight of nature and indoor emotional interaction together with lamplandlight, artistic aroma brewed the mood of the home, everything is more calm and downy.
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
二层主卫
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
二层主卫细部
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
主卧阳台
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
主卧衣帽间
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
用褶皱体块塑造顶面提升「建筑感」,凝练线条搭配质感木色,空间以艺术的语言重组。

The fold block is used to shape the top surface to enhance the "sense of architecture". The concise lines match the texture wood color, and the space is reorganized in the language of art.
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
女孩房
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
男孩房
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
楼梯间
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
女主人偏爱的水磨石跳跃于台阶上,取色纯粹,配色玄妙,连光线洒入的角度都是精心设计过的。

The terrazzo that good wife favors jumps up at step, take color is pure, match color is obscure, the Angle that the light asperses into has been carefully designed.
“苍穹之下”流动的白温暖的家_161
与空间希望为业主一家提供一个新的遇见自己与彼此的场所。对家的理解,他们的想法非常默契,这次幸运的相遇,使得空间、人、物之间微妙而有趣的联系在本案中很好地呈现出来。验收时,业主夫妇万分惊喜,他们表示这样人性化高效率的动线设计、空间对家庭成员之间关系与情感的搭建、艺术气氛的融入,都为他们的家庭带来了不一样的体验感!

YU Space Design Lab wanted to provide a new place for the family to meet themselves and each other. The understanding of home, their idea is very tacit under-standng, this lucky encoun-ter, makes the space, people, things subtle and interesting connection in this case well presented. Upon acceptance, the owner was pleasantly surprised. They expressed that such humanized dynamic line design, the interactive relationship between people and space, and the integration of artistic atmos-phere all brought different experience to their family!

相关推荐

宛居 | 450㎡ 艺术美宅 宛若云上
宛居 | 450㎡ 艺术美宅 宛若云上
现代简约
现代简约
返璞归真,构建自然雅奢之境
返璞归真,构建自然雅奢之境

与空间DESIGN 认证设计机构

北京北京

  • 14
  • 0
  • 0
500-1200/ ㎡
找TA设计

找设计师?一个电话搞定!

所有评论 ( 0 )

手机设计本

随时提问题,随意赏美图

设计本官方微信

扫描二维码,即刻与本本亲密互 动,还有更多美图等你来看!

关注我们

免责声明:本网站部分内容由用户自行上传,如权利人发现存在误传其作品情形,请及时与本站联系。