未来之家

参考造价:暂未填写| 风格:现代简约| 空间:二居| 面积:1800平米| 浏览数:683
未来之家_4980009
这栋800㎡的独栋别墅位于佘山脚下。

1000㎡的花园打造远离喧嚣的度假宅。

This 760㎡ single-family villa is located at the foot of Sheshan Mountain.

The garden of 1000㎡ creates a holiday home away from the hustle and bustle
未来之家_4980005
极简现代主义的外观,

赋予建筑空间的艺术美感。

Minimalist modernist look,Give the

architectural space an artistic beauty.
未来之家_4980001
玄关大片落地窗与顶面不锈钢镜面相辅相成,

将外景引入室内,有种空间挑空的错觉,更显通透。

The floor-to-ceiling windows of the entrance are combined with stainless steel

mirrors,Bringing the exterior into the interior gives the illusion of being empty.
未来之家_4979989
CELINE同款黑白花砖连接玄关和客厅,

充满张力的花色如同夜空中璀璨的银河,优雅且神秘。

CELINE with the black and white tiles connected to the entrance and living

room,The color is like the Milky Way in the night sky, elegant and mysterious.
未来之家_4979991
墙面嵌入金属色的展示柜,

给家里摆件和收藏安个艺术质感的家。

Metallic display cabinets embedded in the walls,

Give ornaments and collections an artistic home.
未来之家_4979995
客厅围绕承重柱横向展开,沙发面向挑空落地窗,

春看花夏看雨,秋看落叶冬看雪。

The living room surrounded by load-bearing columns, the sofa faces the window.

See flowers in spring, rain in summer, fallen leaves in autumn and snow in winter.
未来之家_4979998
灰色调客厅被银色承重柱点缀,

金属的光泽自带未来感,哑光的质感也保留了一份克制。

The gray living room is embellished with silver load-bearing columns,The

metallic luster has a futuristic feel, and the matte texture retains a sense of restraint.
未来之家_4979979
折线灯从餐桌一路蜿蜒曲折,

将整个公区联动,充满空间互动感。

The folded line lamp winds all the way from the dining

table, The entire public area is linked, full of spatial interaction.
未来之家_4979982
餐厨区用木饰面装饰,

和客厅分割,形成一个Box空间。

The kitchen is decorated with wood veneer,

It is divided from the living room to form a box space.
未来之家_4979983
餐区大片窗景,仿佛置身于森林餐厅,

举目望去,皆是绿色。

The dining area has a large window view, as if you are

in a forest restaurant,As far as the eye can see, it's all green.
未来之家_4979985
走廊尽头的圆形灯环,

仿佛时空隧道的入口,能够通往未来世界。

The circular light ring at the end of the corridor,

Like the entrance to the space-time tunnel, you can enter the future world.
未来之家_4979968
纯白的楼梯犹如置身艺术馆,

视感整洁统一,宛若静止的雕塑。

The pure white staircase is like being in an art museum,

The visual sense is neat and unified, like a still sculpture.
未来之家_4979964
负一层最内侧的空间是属于男主的书房,

独享超长岛台书桌和书架,工作也可以是享受。

The inside is the male master's study,With exclusive

extra-long countertops and bookshelves, work can be enjoyable too.
未来之家_4979965
外侧则是留给女主的健身空间,

整墙玻璃镜面映入园景,运动和赏景同时进行。

The outside is a fitness space for the heroine,The glass mirror

reflects the landscape, and sports and appreciation go hand in hand.
未来之家_4979966
镂空的柜体作为隔断,

将负一楼分成两个功能区。

Hollowed-out cabinets serve as partitions,

Divide the negative first floor into two functional areas
未来之家_4979945
利用二楼挑空的半墙做书桌,

和次卧窗台一起赋予空间通透宽阔之感。

Use the empty half-wall on the second floor to make a desk,Together with

the window sill in the second bedroom, it gives the space a sense of transparency.
未来之家_4979949
全景落地窗的阳光房留给猫猫做猫房,

把最通透的景色留给猫猫们,享受喵生。

The sun room is reserved for cats to do cat rooms,

Leave the most transparent scenery to the cats and enjoy the meow.
未来之家_4979947
进入主卧的长廊给休憩带来仪式感,

“豁然开朗”的视觉有种来到“桃花源”的错觉。

The promenade into the master bedroom brings a sense of ritual to the rest,

The vision of "suddenly enlightened" has the illusion of "Peach Blossom Spring".
未来之家_4979952
主卧和现代感的公区不同,

木格栅返璞归真的自然质感,温暖素雅。

The master bedroom is different from the modern common area,

The wooden grille returns to the natural texture of the basics, warm and elegant.
未来之家_4979955
低饱和的灰色次卧,

在阳光下,有种清冷的松弛感。

Low saturation grey second bedroom,

In the sun, there is a cold sense of relaxation.

相关推荐

113㎡两室改一室,上海男孩的家,超酷!
113㎡两室改一室,上海男孩的家,超酷!
90后处女座设计师在上海的第2个家
90后处女座设计师在上海的第2个家
上海男孩
上海男孩

FF-DESIGN 认证设计师

上海上海

  • 68
  • 0
  • 0
398-998/ ㎡
找TA设计

找设计师?一个电话搞定!

所有评论 ( 0 )

手机设计本

随时提问题,随意赏美图

设计本官方微信

扫描二维码,即刻与本本亲密互 动,还有更多美图等你来看!

关注我们

免责声明:本网站部分内容由用户自行上传,如权利人发现存在误传其作品情形,请及时与本站联系。